HELP BUILD

Croatia Support Office

Created by Franjo Satir.

I'm a Product Manager in Zagreb, Croatia. I work at Europski put. I earned a M.A. from Veleučilište "Baltazar" Zaprešić.

Project Description

Web portal koji će biti od velike koristi turistima ali isto tako i drugim ljudima bez obzira jesu li iz Hrvatske ili izvan nje. Web portal a kasnije mobilna aplikacija će nuditi određene usluge u hrvatskoj na jednom mjestu.
Uz usluge web portal će isto tako biti i mjesto za razmjenu iskustava o korištenju određenih usluga, međusobnog savjetovanja i pomaganju. Isto tako na web portalu bit će i određene informacije koje će biti od pomoći svakom korisniku portala

Turizam u Hrvatskoj je u konstantom rastu, osim primorskog turizma počinje se razvijati i kontinentalni turizam (zdravstveni, avanturistički, seoski i slično) koji se širi na pred i post sezonu. Isto tako imamo i zimski turizam koji bilježi rast iz godine u godinu.
Turisti ali i ostali ljudi prilikom korištenja određene usluge do te iste usluge su u većini slučajeva došli putem interneta, odnosno pretraživali su određene informacije na internetu da bi izabrali koju i čiju uslugu koristiti, sve to želimo staviti na jedno mjesto

Potreba je pomoć u kreiranju portala a kasnije i web aplikacije, potrebna mi je podrška informatičara koji razumiju suštinu izrade web portala, mobilnih aplikacija, način funkcioniranja bookinga (ne mislim na web portal booking.com).
isto tako treba mi pomoć u stvaranju baze podataka, pisanja članaka, prevođenja i slično.
Potrebno je napraviti koncept projekta za financiranje projekta

Project Goals

 • Tim, rasprava i podjela zadataka (tim je okupljen, odrađena raspravaa, zadatci su podjeljeni)

 • napravljen koncpet (napravila se beta verzija te je sprna za prezentaciju pred investiroima)

 • Investicije i finalno puštanje portala široj javnosti ( investiori su pronađeni, kocept je spreman za puštanje u javnost

Send Feedback or Questions

Almost done!

Check your inbox for a verification email from CollabFinder. Click the verification link in that email and your question will be posted.

JOIN PROJECT
REQUEST SENT
¬
LEAVE PROJECT
+
Ask A Question
Follow Project

0 Followers

Needs

 • ¬
  Developers
 • ¬
  Designers
 • ¬
  Writers
 • ¬
  Product Managers
 • ¬
  Engineers

Spread the word

+

Follow This Project

Get Email Updates
¬

Almost done, please check your email!

Tweet Project